Toegang tot partnerproducten

Locatie

Installeer partnerproducten

Help

Vectorworks biedt toegang tot een bibliotheek van compatibele producten ontwikkeld door derden, waarmee je je mogelijkheden binnen Vectorworks nog verder kunt uitbreiden. Kies uit een waaier van add-ons en softwareapplicaties die speciaal zijn aangepast aan je ontwerpbehoeften.

Sommige partnerproducten zijn gratis; bij andere wordt een bijdrage gevraagd voor de ontwikkelaar en/of moet je een licentie aanschaffen.

Om partnerproducten te zoeken en te installeren:

Selecteer het commando.

Een browservenster wordt geopend.

Bekijk op het tabblad Partnerproducten welke producten voor je interessant zijn. Klik op een product om een pagina te open met extra informatie over de ontwikkelaar, technische compatibiliteit, Vectorworks-modulevereisten, prijs en beschikbare talen.

Vind je een product dat je graag wilt installeren, klik dan op de productpagina op Installeer en volg de instructies.

Herstart Vectorworks om de installatie te voltooien.

Om geïnstalleerde partnerproducten te beheren:

Selecteer het commando.

Een browservenster wordt geopend.

Ga naar het tabblad Geïnstalleerde producten.

Geïnstalleerde producten worden weergegeven, met informatie over de ontwikkelaar, inclusief zowel de huidige productversie als de momenteel geïnstalleerde versie. Beheeropties zijn beschikbaar onder elk product.

Klik om aanpassingen uit te voeren zoals updates (indien beschikbaar), de-installatie of wijziging van de beschikbare werkomgevingen.

Je kan ook op het producticoon klikken om de productpagina te openen en van daaruit wijzigingen beheren.

Na de installatie is elk webpalet dat is gekoppeld aan het product van derden beschikbaar in het menu Venster > Paletten > Webpaletten van de werkruimte voor gemakkelijke toegang.

Tijdens het uitvoeren van automatische en manuele updates zoekt Vectorworks ook naar updates voor partnerproducten die je installeerde met het commando Installeer partnerproducten. Je krijgt een melding zodra er een update beschikbaar is (zie Vectorworks updaten).

Partnerproducten geïnstalleerd met het commando Installeer partnerproducten kan je later naar een volgende Vectorworksversie overzetten met behulp van de Migratie-assistent, op voorwaarde dat de producten ondersteund worden door de nieuwe Vectorworksversie (zie Migratie-assistent).